5 punten die er WEL toe doen op jouw geboorteplan

– Gratis live webinar –

Je bent zwanger en hoort verschillende verhalen over een geboorteplan. De ene vindt dat heel belangrijk om in te vullen, de ander vindt het onzin want ‘het wordt toch niet gelezen’. Misschien wil jij hem wel invullen, maar heb je geen idee wat je erop kunt zetten. Want valt een geboorte eigenlijk wel te plannen? En is het niet goed om het gewoon op je af te laten komen zonder ‘plan’?

In mijn gratis webinar vertel je precies hoe ik, als ex-verloskundige, hierover denk.

Schrijf je in voor mijn live webinar en ontdek:

R

Waarom ik het eigenlijk niet eens ben met het woord ‘geboorteplan’

R

Welke 5 punten volgens mij onmisbaar zijn op een geboorteplan

R

Waarom iedereen na het volgen van dit webinar toch het geboorteplan gaat invullen

Dit webinar is ook voor jou als je al een zwangerschapscursus volgt of meedoet aan Centering Pregnancy.

Tijdens het webinar zul je mij live zien en horen, maar zelf heb je geen camera of microfoon nodig. Via de chat kun je mij live vragen stellen.

LET OP! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je dus snel in!

Testimonials

Lees hier hoe anderen het webinar hebben ervaren.

“Ik heb echt nog veel van geleerd van dit webinar! Adelina legt alles heel rustig en uitgebreid uit en ik heb een paar tips gekregen die zeker op mijn geboorteplan gaan komen!

Ik hou persoonlijk niet zo van webinars die niet echt live zijn, daardoor vond ik het extra fijn dat ze mijn vragen ter plekke beantwoordde!

Ik kan dit webinar aan iedereen aanbevelen, zelfs als je al een cursus doet (zoals ik)!”

Sanne

“Wat een heerlijke manier van uitleg geven. De zaken gewoon bij de naam benoemen en vooral de positieve sfeer door het hele verhaal heen. Zeker weten een aanrader om te volgen! Wij hebben in ieder geval nu een aantal keuzes voor de bevalling onderbouwd kunnen maken.”
Malinka

Wie ben ik?

Ik ben Adelina. Jarenlang heb ik gewerkt als eerstelijns verloskundige en ongeveer 700 bevallingen begeleid. De afgelopen 4 jaar heb ik ruim 5500 stellen geholpen met de voorbereiding op hun bevalling op een manier die echt bij hen past.

In mijn online zwangerschapscursus zitten mijn kennis en kunde die ik opgedaan heb als verloskundige. Regelmatig vertel ik hoe ik dat deed tijdens de uitvoering van mijn vak. Ook neem ik mijn persoonlijke verhaal mee als ervaringsdeskundige. Ik heb een ziekenhuisbevalling gehad, maar ook een thuisbevalling. Ik heb pijnstilling gehad, maar ben ook een keer bevallen zonder pijnstilling. Ik heb borstvoeding gegeven, maar het geven van borstvoeding is bij mij ook een keer totaal mislukt.

 Nu zie ik de voordelen van de 'nadelen' die ik heb ervaren. Ik kan mij goed inleven in de verschillende situaties en jou een realistisch beeld geven van wat je allemaal kunt verwachten. En wanneer je goed voorbereid bent, heb je een grotere kans dat je met een goed gevoel terugkijkt op de bevalling. En dat wens ik jou van harte toe!