fbpx

Heb ik een zwangerschapscursus nodig?

– Gratis live webinar –

 

Ontvang 6 onmisbare tips voor een
goede bevallingsvoorbereiding

Je bent zwanger en vraagt je af of je een zwangerschapscursus moet gaan volgen. Heb je een zwangerschapscursus wel echt nodig? Past een groepscursus eigenlijk niet bij jou of heb je weinig tijd? Of wil je partner misschien niet naar een zwangerschapscursus? Misschien denk jij; zoveel vrouwen bevallen dagelijks, dat komt vast zonder cursus ook wel goed toch?!

In mijn gratis webinar vertel je precies hoe ik, als ex-verloskundige, hierover denk.

Schrijf je in voor mijn live webinar en ontdek:

R

Waarom een zwangerschapscursus waardevol kan zijn

R

Dat er veel meer is dan een zweverige pufclub

R

Dat er cursussen bestaan die juist door veel mannen worden gekozen

R

Wat de belangrijkste tips zijn als je geen cursus gaat doen

Tijdens het webinar zul je mij live zien en horen, maar zelf heb je geen camera of microfoon nodig. Via de chat kun je mij live vragen stellen.

LET OP! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je dus snel in!

Testimonials

Lees hier hoe anderen het webinar hebben ervaren.

“Ik heb echt nog veel van geleerd van dit webinar! Adelina legt alles heel rustig en uitgebreid uit en ik heb een paar tips gekregen die zeker op mijn geboorteplan gaan komen!

Ik hou persoonlijk niet zo van webinars die niet echt live zijn, daardoor vond ik het extra fijn dat ze mijn vragen ter plekke beantwoordde!

Ik kan dit webinar aan iedereen aanbevelen, zelfs als je al een cursus doet (zoals ik)!”

Sanne

“Wat een heerlijke manier van uitleg geven. De zaken gewoon bij de naam benoemen en vooral de positieve sfeer door het hele verhaal heen. Zeker weten een aanrader om te volgen! Wij hebben in ieder geval nu een aantal keuzes voor de bevalling onderbouwd kunnen maken.”
Malinka

Wie ben ik?

Ik ben Adelina. Jarenlang heb ik gewerkt als eerstelijns verloskundige en ongeveer 700 bevallingen begeleid. De afgelopen 3 jaar heb ik ruim 3500 stellen geholpen met de voorbereiding op hun bevalling op een manier die echt bij hen past.

In mijn online zwangerschapscursus zitten mijn kennis en kunde die ik opgedaan heb als verloskundige. Regelmatig vertel ik hoe ik dat deed tijdens de uitvoering van mijn vak. Ook neem ik mijn persoonlijke verhaal mee als ervaringsdeskundige. Ik heb een ziekenhuisbevalling gehad, maar ook een thuisbevalling. Ik heb pijnstilling gehad, maar ben ook een keer bevallen zonder pijnstilling. Ik heb borstvoeding gegeven, maar het geven van borstvoeding is bij mij ook een keer totaal mislukt.

 

Nu zie ik de voordelen van de ‘nadelen’ die ik heb ervaren. Ik kan mij goed inleven in de verschillende situaties en jou een realistisch beeld geven van wat je allemaal kunt verwachten. En wanneer je goed voorbereid bent, heb je een grotere kans dat je met een goed gevoel terugkijkt op de bevalling. En dat wens ik jou van harte toe!