Wél goed voorbereid op de bevalling,
maar geen zweverige pufclub

– Gratis live webinar –

Je bent zwanger en wilt je goed voorbereiden op de bevalling, maar je twijfelt of je een cursus wilt gaan volgen. Je hoort om je heen verschillende verhalen. De één zegt dat een cursus volgen een must is, de ander zegt dat zo’n natuurlijk proces ook zonder cursus wel moet lukken. In mijn gratis webinar vertel ik je precies hoe ik, als ex-verloskundige, daarover denk. En ik deel mijn 6 beste tips, die je sowieso al heel erg gaan helpen! Binnen een uur ben je al veel beter voorbereid!

Schrijf je in voor mijn live webinar en ontdek:

R

Waarom verloskundigen en gynaecologen een cursus aanbevelen

R

Hoe je de kans op een geboortetrauma kan verkleinen

R

Dat er cursussen zijn die juist door heel veel mannen worden gekozen

R

Waarom 90% van de mensen die twijfelen, na dit webinar toch een cursus kiezen die bij ze past

R

Of één van mijn cursussen ook iets voor jou/jullie kan zijn

Dit webinar is voor jou als:

R

Jij of je partner een zweverige pufclub niet ziet zitten

R

Je partner eigenlijk niet mee wil naar een cursus

R

Je gewoonweg gratis mijn beste tips wilt ontvangen

R

Ook voor jou als je zelf al yoga, zwangerfit of Centering Pregnancy volgt

R

Ook voor jou als je al een keer eerder bevallen bent

Tijdens het webinar zul je mij live zien en horen, maar zelf heb je geen camera of microfoon nodig. Via de chat kun je mij live vragen stellen.

LET OP! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je dus snel in!

Testimonials

Lees hier hoe anderen het webinar hebben ervaren.

Wie ben ik?

Ik ben Adelina. Jarenlang heb ik gewerkt als eerstelijns verloskundige en ongeveer 700 bevallingen begeleid. De afgelopen 5 jaar heb ik ruim 7000 stellen geholpen met de voorbereiding op hun bevalling op een manier die echt bij hen past.

In mijn online zwangerschapscursus zitten mijn kennis en kunde die ik opgedaan heb als verloskundige. Regelmatig vertel ik hoe ik dat deed tijdens de uitvoering van mijn vak. Ook neem ik mijn persoonlijke verhaal mee als ervaringsdeskundige. Ik heb een ziekenhuisbevalling gehad, maar ook een thuisbevalling. Ik heb pijnstilling gehad, maar ben ook een keer bevallen zonder pijnstilling. Ik heb borstvoeding gegeven, maar het geven van borstvoeding is bij mij ook een keer totaal mislukt.

 Nu zie ik de voordelen van de 'nadelen' die ik heb ervaren. Ik kan mij goed inleven in de verschillende situaties en jou een realistisch beeld geven van wat je allemaal kunt verwachten. En wanneer je goed voorbereid bent, heb je een grotere kans dat je met een goed gevoel terugkijkt op de bevalling. En dat wens ik jou van harte toe!

Aantal bevallingen begeleid

Totaal aantal online cursisten

Aantal eendaagse cursisten/stellen